2024. február 25., vasárnap
   
Betűméret
image image image image
Érd Parkvárosban eladó 4 szobás, energiatakarékos családi ház
Kistarcsán eladó 2 szobás, jó állapotú lakás, Pest vármegye
Józsefvárosban eladó 2 szintes, 4 szobás lakás, VIII. kerület
Kőbányán eladó 2 szobás, felújított lakás, X. kerület
Érd Parkvárosban eladó 4 szobás, energiatakarékos családi ház   Igényesen kivitelezett, nagy kertes, nappali + 3 szobás, garázsos ház eladó Érd Parkvárosban
Kistarcsán eladó 2 szobás, jó állapotú lakás, Pest vármegye Kistarcsán, a Völgy utcában eladó egy napfényes, délnyugati tájolású, amerikai konyhás nappali + nagy hálószobás, csendes, jó állapotú lakás.
Józsefvárosban eladó 2 szintes, 4 szobás lakás, VIII. kerület Orczy tér közelében, a Kőris Udvarházban eladó egy északnyugati tájolású, belső két szintes, 4 szobás, dupla komfortos lakás.
Kőbányán eladó 2 szobás, felújított lakás, X. kerület Kőbánya - Városközpont közelében, 1963-ban épült, 4 szintes, lift nélküli, rendezett társasház földszintjén eladó egy napfényes, 2 szobás, földszinti lakás.

Energetikai tanúsítvány készítés

 

energy
2023. novemberétől megváltozott az energetikai tanúsítványok rendszere. Bár már nem kell feltüntetni a tanúsítvány HET számát az adásvételi- és bérleti szerződésekben, de továbbra is kötelező átadni a vevő vagy a bérlő részére. 2024. január 1-től már csak az új típusú tanúsítványok használhatók, melyek érvényességi ideje a korábbi 10 évről 5 évre csökkent.

Ha gyorsan, kedvező áron szeretnéd elkészíttetni ingatlanod energetikai tanúsítványát, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.