2022. szeptember 24., szombat
   
Betűméret
image image image
Zuglóban eladó kertkapcsolatos, felújítandó lakás, XIV.
Gazdagréten eladó 3 szobás, erkélyes, szép lakás, XI.
Hatvanban eladó 2 szobás, tehermentes, kertes családi ház
Zuglóban eladó kertkapcsolatos, felújítandó lakás, XIV. Zuglóban, a Puskás Aréna közelében, csendes kis utcában, 1940-ben épült, 12 lakásos társasházban eladó egy belső kertre néző, 2 szobás, alagsori, kertkapcsolatos lakás.
Gazdagréten eladó 3 szobás, erkélyes, szép lakás, XI. Parkosított, zöld környezetben, gazdagréti lakótelep alsó részén eladó egy 5. emeleti, remek elosztású, nappali + 2 szobás, erkélyes, délkeleti tájolású, világos, csendes, panorámás lakás.
Hatvanban eladó 2 szobás, tehermentes, kertes családi ház Az eladó családi ház Újhatvan városrészben, kertvárosi övezetben, nyugodt utcában, jó szomszédsággal, a strandhoz közel található.

Zuglóban eladó kertkapcsolatos, felújítandó lakás, XIV.

Zuglóban eladó kertkapcsolatos, felújítandó lakás, XIV.

Zuglóban, a Puskás Aréna közelében, csendes kis utcában, 1940-ben épült, 12 lakásos társasházban eladó egy belső kertre néző, 2 szobás, alagsori, kertkapcsolatos lakás.

Az ingatlannyilvántartás szerint lakás megjelölésű, a kisszoba nem a lakáson belül található, hanem a lépcsőházi közös területről nyílik, de az ingatlan részét képezi.
A déli tájolású, csendes lakás teljes körű felújításra szorul. A jelenlegi elrendezés megváltoztatásával lehetőség van amerikai konyhás nappali és előtte egy hangulatos terasz kialakítására, a konyhából és kamrából hálószoba, ill. gardrób lehet, a különnyíló kisszoba alkalmas lehet dolgozószobának, raktárnak, de akár hálószobaként is funkcionálhat.
A lakáshoz tartozik egy önálló, zárható pincerekesz, a közös pincében további tárolási lehetőség áll rendelkezésre.
Parkolni a ház előtt lehet, fizetős övezet, parkolási engedély igényelhető.
A ház tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: busz, troli- és villamosmegálló, autóbusz-pályaudvar, 4-es metró rövid sétára.
A közelben vásárlási lehetőségek, éttermek, gyógyszertár, óvoda, iskola.
Az ingatlan tehermentes, szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető.
Vételár: 29.49 M Ft